www.kopersbelangen.nl Inloggen Registreer FAQ Gebruikerslijst Zoeken
www.kopersbelangen.nl » Verdachte websites » Movienova biedt freeware te koop aan
Plaats nieuw bericht  Plaats reactie   Afdrukvoorbeeld Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp 
Movienova biedt freeware te koop aan
BerichtGeplaatst: Ma 01-06-2009 21:05:37 Reageer met quote
bazzdaciple
Stagiaire
Geregistreerd op: 16-8-2005
Berichten: 27




Heb 6,50 euro betaald voor een programma dat op movienova wordt aangeboden. Het, volgens hun website speciaal ontwikkelde, programma zou gebruikt kunnen worden om supersnel te kunnen downloaden (wat niet illegaal is in Nederland). De bestandsnaam bij het downloaden van het programma is Highspeed.exe. Bij het installeren blijkt het echter te gaan om Bearshare, wat een gratis programma is dat je overal gewoon zonder kosten kunt downloaden. De website van Movienova ziet er heel professioneel uit en suggereert dat je de films van hun website kunt downloaden na aanschaf van het "speciale programma".
Dit is in mijn ogen oplichting en ik wil graag weten of er meer mensen benadeeld zijn door het bedrijf dat het programma aanbiedt (Targetmedia in Laren)

Hier is een link naar een pagina die over de oplichting gaat:
http://forum.trosradar.nl/viewtopic.php?t=55568&start=45&sid=4a5889f6243c8c9c982...

Bekijk gebruikers profiel Zoek naar alle berichten van bazzdaciple Stuur privé bericht

Movienova biedt freeware te koop aan
 www.kopersbelangen.nl » Verdachte websites
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in GMT + 1 uur  
Pagina 1 van 1  

  
  
 Plaats nieuw bericht  Plaats reactie   Afdrukvoorbeeld